Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Ze Žižkova nejdřív na Libuš a potom též do Nuslí(i když tomu říkáme spíš Pankrác - vedle horní části parku Jezerka) Když jdu ráno k autu, nejdřív se vyděsim, že mi teče brzdová kapalina - mokré kolo. Poté puch, co se rozhostí uvnitř z hmoty, jež vstoupila se mnou, přilepena na noze....Ale klid, v obou případech jde pouze o "pejsáčkovné";-€

0 0
možnosti
JH

J29o13s26e66f 83H17e58r25t97l

20. 9. 2018 15:31

Nenapadá mě, proč by Nusle měly být nějakou výjimkou v rámci celé ČR. Ano, pokud je někde více starších majitelů psů, tak si lze jednoduše spočítat, že ti se už pro hromádku nebudou / nemůžou ohýbat.

Jinak co se týče toho očůrávání: slyšel jsem, že psí moč je agresivnější než lidská. K tomu se nemůžu vyjádřit, ale faktem je, že soused, který si bez štěkajícího psa za plotem nedovede život vůbec představit, si krásně zrenovoval podezdívku plotu. No, a za rok už natíral znovu, protože mu to kolem procházející psi docela poničili. Žeby pověstné boží mlýny?

1 0
možnosti
DP

Asi žiju v jiných Nuslích - máme tady park, čtyři divadla v dosahu deseti minut pohodlnou chůzí, každý dům má svou zahrádku, na chodnících by mělo být celkem čisto, většina lidí po svých psech uklízí. Zato se cestou k tramvaji brodím odházenými nedopalky, krabičkami od cigaret, plechovkami od nápojů, papírovými kapesníky a jiným nepořádkem. Takže nevychovanci jsou prostě všude - v těch mých i v těch vašich Nuslích.

1 0
možnosti

Ty jo. Čtyři divadla v okruhu 10 minut. Vy si tam tedy žijete. ;-D

Jináč máte pravdu. Bordeláři žijí všude. Rozdíl v popisovaných odhazovaných odpadcích a psích exkrementech, je ale ten, ty se vám nepřilepí na podrážku.

0 0
možnosti

Myslím, že problém vystihuje věta z článku: "Ale jim to připadá jako něco naprosto normálního."

0 0
možnosti
Foto

Pro příště bych prosil o odstavce mezi textem. Číst takovou jednolitou hmotu je trochu nepříjemné a působí to nepřehledně.

1 0
možnosti
PK

Jednak si myslím,že na Žižkově jste byla o něco ve větší nadmořské výšce než v Nuslích a pak zde žije mnohem více nepřizpůsobivých lidiček, což možná pocítíte později. S těmi hovínky je to stejné jako v jiných částích Prahy, je to prostě o lidech.

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1417x
Žena vodnář se všemi klady i zápory, které k tomuto znamení patří.

Seznam rubrik